Sizin için çözümler üretiyoruz!

Dijital Ajans

Yılların verdiği birikim, tecrübe ve uzman ekibimizle
her zaman sizin yanınızdayız!

  • Hemen Arayın:
  • +90 312 419 0695
scroll icon
Hakkımızda

Hakkımızda

Biz Kimiz

Yılların verdiği tecrübeyle tüm sorunlarınızın çözümünü tek bir yerde buluşturuyoruz.

Yeni dünyanın getirdiği önemli yeniliklerden biri olan dijital medya, ajansların birinci önceliğindeki yerlerini almış durumdalar. Mest Ajans olarak bu yeniliklere ayak uydurmanın da ötesinde, gelişimi öngörüp bu alanda ciddi bir yol kat ettik.

Dijital işler olarak adlandırdığımız bu yenilikler ise Web Programlama, E-Ticaret, Dijital Pazarlama, Sosyal Medya, Facebook Uygulamaları, Search Engine Optimization (SEO), Android & IOS Uygulamaları, Özel Yatırım Çözümleri.

Detaylar

neler yapıyoruz?

Hizmetlerimiz

Web Tasarım

Web tasarımı konusunda yılların verdiği tecrübe, profesyonel iş anlayışımız ve sizin hayalinizi yansıtacak yaratıcı kadromuzla hizmetinizdeyiz.

Detaylar

E-Ticaret

Mest Akıllı E-ticaret Sistemimiz ile sınırsız sayıda ürün / kategori ekleyebilir, bu kategori ve ürünleri dilediğiniz gibi ilişkilendirerek yönetebilirsiniz.

Detaylar

Solea

Solea, Türkiye'de ve tamamen Türk mühendisleri (DMK YAZILIM) tarafından üretilmiş bir MÜZİK OTOMASYON SİSTEMİ yazılımıdır. 

Detaylar

Neden Biz?

Sizin için buradayız.

15 Yıllık Tecrübe ve Yaratıcı Çözümlerle Her Zaman Yanınızdayız.

Neden Mest?

15 yılı geçkin tecrübesi ve birikimi ile özellikle Ankara olmak üzere Türkiye’nin bir çok ilinde ve yurtdışında web tasarım, grafik tasarım, web programlama, arama motoru optimizasyonu vb. hizmetleri vermektedir.

Özellikle firmaların güvenini kazanmayı, kusursuz bir yapıda sağlam temeller atmayı kendine en büyük hedef olarak görmüş, istikrarlı ve prensipli bir çalışma sistemi geliştirmiştir